Kalender>Hvitveisen åpen barnehage
Hvitveisen åpen barnehage
Hvitveisen åpen barnehage er et tilbud på dagtid for deg som er hjemme med barn.
En møteplass for deg som er hjemme med baby og barn i barnehagealder. Lek, samling og nistepakkelunsj. Velkommen innom en tur!
Hvitveisen åpen barnehage

Hvitveisen åpen barnehage er et pedagogisk tilbud til babyer og barn under skolealder som er hjemme på dagtid. En voksen må være med og være sammen med barnet. Dette er en trivelig møteplass for både store og små som har lyst til å leke og bli kjent med andre som er hjemme på heltid eller deltid. 

Vi har åpent mandager og onsdager kl. 09.00 - 13.00. Du kan komme og gå som det passer deg og barnet ditt innenfor åpningstiden. Vi følger skoleruta og holder stengt i skoleferiene. 

På åpen barnehage møtes barn og voksne til fellesskap, lek og samlingsstund. Vi har også ulike aktiviteter, som bollebaking og maling. Vi spiser medbrakt matpakke sammen, kaffe og te får du hos oss. Det koster kr 20,- pr gang pr barn. Søsken betaler kr 30,-

Vi holder til i 3. etasje i Grimstad misjonskirke, og har heis til barnevogner. Vi har også et gjenbruksrom med gratis barneklær i str. 50-170 som er åpent samtidig med åpen barnehage.

For mer informasjon, se Facebooksiden til Hvitveisen åpen barnehage.

 


Kontakt:

Hvitveisen åpen barnehage

Styrer Miriam Wächter
Epost: miriam@grimstadmisjonskirke.no
Tlf: ‭902 62 207‬

 

 

Kontakt oss

Grimstad misjonskirke
Grooseveien 36
4876 Grimstad

992 26 889

 

Bank: 2801 39 58000

Org. nr. 971 327 669

Powered by Cornerstone