04.04.2019
Påska 2019
Det er påske, og her finner du oversikt over møter og arrangementer.

Som tidligere år har vi et samarbeid med Filadelfia og Fevik misjonskirke om enkelte av våre møter og arrangementer i påska. Bortsett fra møtet Langfredag er alle samlingene hos oss i Misjonskirka.

Palmesøndag kl 11: Gudstjeneste hvor Knut Moholt taler. Translation to English is available. Felles påskevandring for barna. Kirkekaffe
Langfredag kl 11: Møte i Filadelfia hvor pastor i Filadelfia Tor Inge Andersen taler.
Langfredag kl 19: Kino. Vi viser en kjent film om Jesu 12 siste timer (se kommentar under)
1.påskedag kl 11: Gudstjeneste hvor menighetsrådgiver Stein Bjørkholt taler. Translation to English is available. Nattverd. Filadelfia og Fevik misjonskirke deltar også
2.påskedag kl 17: Påskefest for hele menighetsfamilien. Jubaluba synger, utdeling av barnebibel til 4-åringene. Kirkekaffe

Vi oppmuntrer også til å feire skjærtorsdag i hjemmene, på hytta eller hvor en måtte være. Invitér gjerne noen på kveldsmat og del nattverd sammen. Les gjerne teksten fra Markus 14:12-31 eller paralelltekster fra et av de andre evangeliene.

Ellers oppmuntrer vi selvsagt til å lese fra evangeliene jevnlig gjennom påska.

Filmen vi viser har vi ikke lov å offentlig reklamere for, men er en kjent påskefilm som omhandler Jesu siste 12 timer, Langfredag. Hans lidelse og død er veldig tydelig og visuelt beskrevet, og for en del vil det oppleves groteskt og utfordrende å se. Filmen har 15 års aldersgrense. Vi velger å vise filmen fordi den skildrer lidelseshistorien tydelig, men gir også et lite "obs-varsel" slik at en kommer forberedt eller kan velge å ikke komme om en tror det vil bli for sterk kost.

God påske, og velkommen til Misjonskirka!