18.03.2021
Glad i å strikke?
Misjonskomitéen i menigheten gjentar en tidligere suksess. Bli med å strikke gode, varme plagg til Romania! Mindre plagg som luer, sokker, votter og skjerf er å anbefale da disse er lette å pakke og sende. Det kommer ei kasse du kan levere plaggene i i kirka når det åpnes opp igjen.

Kirsten Bondevik, Heidi Curwen og Anne Østerholt er alle tre del av Misjonskomitéen og de som drar i trådene for denne aksjonen. Målet er å kunne sende ned gode og varme plagg til høsten, slik at de kommer fram før den kalde vinteren i Romania. Mindre plagg som luer, votter, skjerf og sokker er å anbefale!

Når kirka åpner opp igjen vil det bli satt fram ei eske som du kan legge plaggene i. Fram til da er det bare å strikke i vei og lagre opp hjemme. Tusen takk for at du varmer noens hender, tær, ører og hjerter!