15.04.2021
Påmelding gudstjeneste søndag 9.mai
Vi kan samles 100 personer på gudstjeneste og Galleriet til søndag, og i tillegg 100 barn i Barnekirke og B-tweens! Påmelding finner du her. OBS! Den stenger søndag kl.10. Velkommen! Gudstjenesten blir også streamet på Facebook og hjemmesida.

Påmelding gudstjeneste og Galleriet her

Påmelding Barnekirke og B-tweens her

OBS! Påmeldingen avsluttes søndag kl.10. Etter dette vil det stå at arrangementet er fullbooket. Dette er en automatisk tekst som kommer, og det kan være ledige plasser likevel. Følg med på Facebook for oppdateringer om ledige plasser for drop in.

De som skal på gudstjeneste og Galleriet (7.-10.klasse) bruker samme påmelding og hovedinngangen nede.

Alle barn og voksne som skal være på Barnekirka og B-tweens møter ved inngangen bak på verandaen utenfor 3.etg., og registrering starter 10.50. Felles påmelding for alle gruppene.

Voksne som må følge sine barn på samling må huske å melde på seg selv også. Det er også fint om de barna som kan gå på samling alene uten voksen gjør det, for vi kan ha max 10 foreldre tilstede i hver gruppe.