28.09.2021
Bibelleseplan for oktober
Hvert år i oktober har vi bibelfokus i menigheten. I år blir det ingen egen taleserie, men vi lanserer bibelleseplaner! I løpet av oktober ønsker vi å lese gjennom Apostlenes gjerninger sammen. Vi har faktisk fire forskjellige leseplaner i ulike bibler for barn i ulike aldre. Bli med!

Bibellesning er en god vane, akkurat sånn Astri Torp talte om 19.september. Gode vaner blir til når vi gjør noe flere ganger, gjerne til samme sted og samme tid.

I løpet av oktober utfordrer og oppmuntrer vi deg til å lese gjennom Apostlenes gjerninger. Også barna gis denne utfordringen, og sett dere gjerne ned sammen som familie eller med barnebarna og les Bibelen sammen. Finn et tidspunkt som passer for dere, finn en bibel som passer til barnas nivå, og skap en god vane- sammen! Vi har laget tre leseplaner knytter til tre bibler for barn og tweens; BarneBibelen min, MinecraftBibelen og Tweens-Bibelen. Den første og siste er de vi deler ut til 4- og 10-åringene våre.

Leseplanen er lagt opp med ca ett kapittel hver dag, med noen unntak. Det er også tre dager flere i oktober enn kapitler i Apostlenes gjerninger, så dere har tid til å hente dere inn.
Dersom det oppleves mye med et helt kapittel til dagen, så kan dere gjerne lese kortere avsnitt og heller strekke ut tida dere bruker på å lese gjennom hele planen.

God lesning!

Bibelleseplan for oktober Bibelleseplan for oktober Bibelleseplan for oktober Bibelleseplan for oktober