08.01.2022
Varmere kirkekaffe
Vi ønsker å være en inkluderende menighet. Det er vi i stor grad, men vi ønsker at det skal prege oss enda mer! Norge har en introvert kultur. De fleste tar ikke kontakt når vi ser noen som er nye. For at inkludering skal skje trenger en at flere deler på ansvaret, og en kan faktisk lære å bli god på dette- selv i voksen alder! Bli med på fire digitale kvelder med kurset: Varmere kirkekaffe! Påmeldingskjema finner du i artikkelen.

Varmere kirkekaffe er et kurs utarbeidet av Marianne Magnussen. Hun har erfaring fra flere menigheter i ulike kirkesamfunn og deler av landet. Hun har skrevet en master om inkludering i kristne miljøer, og har startet dette kurset for å hjelpe menigheter og flere i fellesskapet til å bli inkluderende overfor nye og fremmede. Du kan lese mer her

Mange syns det er utfordrende å ta kontakt med nye, personlighetene våre er ulike, men dette er noe alle kan gjøre. Og det går an å lære small talk og inkludering- selv i voksen alder! For å bli bedre må en øve, noe vi også skal gjøre på dette kurset. Velkommen til utfordrende, morsomme og lærerike kvelder!

Kurset går digitalt over fire kvelder á 2 timer og har fire ulike moduler:

25.januar kl.19.30: Bli motivert til å bidra mer i inkluderingen
8.februar kl.19.30: Bli mer komfortabel med å ta kontakt med nye
8.mars kl.19.30: Oppdag metodene som fungerer for deg
23.mars kl.19.30: Finn en struktur du kan trives med over tid

Om restriksjonene tillater det ønsker vi fortrinnsvis å samles fysisk i kirken og ta kurset sammen. I verste fall deler vi opp i grupper i ulike rom i kirken - eller sitter hjemme. Dette kommer vi tilbake til - men bli med på kurs og meld deg på her:

Påmeldingsskjema: