23.11.2022
Hjerte te hjerte
Advent står for døren, og i likhet med de siste årene har vi et utadrettet fokus disse ukene. Rasteplassen m.fl har hvert år Hjerte te hjerte som fokus. Det har vi valgt å kalle disse tre første søndagene i advent også.

De tre første søndagene i advent har vi Hjerte te hjerte som tema på gudstjenestene som starter kl.11 med åpen kaffebar fra 10.15.

Den fjerde søndagen, 18.desember, er det Syng jula inn kl.15. Les mer om det her. Kaffebaren er åpen gjennom hele formiddagen om noen vil komme tidligere å ta en kopp kaffe før det starter.

Julaften er det gudstjeneste kl.15.

En ting som er velkjent gjennom flere år hos oss er adventstreet med røde hjerter. På disse hjertene står det julegaveønsker som folk har meldt inn. Her kan en ta med seg et hjerte, kjøpe det som står på og levere inn gaven med hjertet hengende på. Dette kan leveres i kirka på søndag, på Rasteplassen, og også i byen på flere butikker, Odden, biblioteket og andre kirker.

Hjerte te hjerte

Påmelding til Hjerte te hjertes julaftenfeiring og registrering av julegaveønsker.