Givertjeneste

Grimstad misjonskirke har fire måter vi ønsker at alle som opplever seg hjemme hos oss og ønsker å være en del av fellesskapet vårt skal være med på og bidra med. En av de fire tingene er givertjeneste. Altså å gi av pengene sine. De tre andre er for øvrig å være jevnlig på gudstjeneste, være med i en smågruppe og å ha en tjeneste. Bakgrunnen for disse fire tingene er vår visjon og mål om å se mennesker ta imot Jesus og vokse i relasjonen med han. Vi tror at disse fire tingene vil hjelpe deg og meg med dette. Som menighet så ønsker vi ikke primært noe fra folk, men ønsker noe for dem. Når det gjelder økonomi så ønsker vi altså primært ikke pengene dine, men vi ønsker at du skal få oppleve gleden og velsignelsen som fins i å gi, samt å få erfare at tilliten til og troa di på Gud vokser gjennom å ære han, også med dine økonomiske ressurser. 

Hvis du deler begeistringen vår for Jesus og ønsket om å se flere bli kjent med og vokse i relasjonen med han, vil vi anbefale deg å bli med på laget! Vi anbefaler tiende som et godt, bibelsk prinsipp (dvs å gi 10% av inntekten din), men å gi er høyst frivillig og du velger selv hvor mye du ønsker å gi. Om du syns 10% høres mye ut; bestem deg for en prosentsats og ha som mål å øke denne med tiden.

Er du allerede giver, men ønsker å justere beløpet ditt, send en mail til marion@grimstadmisjonskirke.no og du får tilsendt en link så du kan justere beløpet ditt selv. Eller om du ønsker kan vår administrasjonsleder Marion endre beløpet for deg.

 

Tusen takk for gaven! Gud velsigne deg!

 

 

 

Om du ønsker å gi fast til Touchpoint kan du opprette en avtalegiro ved å trykke på lenken under:

Gi til Touchpoint

 

Kontakt oss

Grimstad misjonskirke
Grooseveien 36
4876 Grimstad

992 26 889

 

Bank: 2801 39 58000

Org. nr. 971 327 669

Powered by Cornerstone