Nyheter

Advent i Misjonskirka!
Advent i Misjonskirka!
1.søndag i advent er her! Vi starter fokuset vårt Hjertespor. Denne søndagen er det åpent for 50+50. Det betyr 50 personer i kirkesalen og 50 personer i Barnekirke og BTweens. Påmelding til begge arrangementene. Les mer om informasjonen rundt advent, gudstjenestene og påmelding i artikkelen.
Les mer
Julegave til Romania
Julegave til Romania
Vi støtter et misjonsarbeid i Romania. Hvert år arrangerer de julefester og deler ut julegaver til flere hundre barn. Vi tar opp en førjulsgave som vi sender ned. Hvis du vil bidra kan du bruke Vipps #77915 eller menighetens konto 2801.39.58000. Merk innbetalingen med Romania. Tusen takk for gaven!
Les mer
Vi holder åpent!
Vi holder åpent!
Smittetrykket er lavt i Grimstad pr nå, og vi fortsetter å holde kirka åpen under gjeldende restriksjoner. Enkelte arrangementer kan avlyse eller velge å stenge hvis en ser at det er vanskelig å opprettholde et forsvarlig tilbud, men da vil dette bli kommunisert i deres informasjonskanaler og evt også her på våre hjemmesider. Velkommen til oss i Misjonskirka!
Les mer
Tett på Grimstad
Tett på Grimstad
Siste del av menighetens nye visjon er Tett på Grimstad. Det skal vi løfte opp og være i november! Vi ønsker å være tett på Grimstad ved å DELE, BIDRA og GI. Les mer om hvordan du kan være med! Du finner også påmelding til gudstjeneste her.
Les mer
Valg av nytt lederskap
Valg av nytt lederskap
Til våren skal menigheten ha valg av nytt lederskap. Valgkomiteens mandat er å fremme forslag til et sammensatt og helhetlig lederskap som er på valg våren 2021. Til dette arbeidet trenger valgkomitéen medlemmenes innspill og forslag til kandidater dere mener ville fylle denne oppgaven på en god måte.
Les mer
1 - 5 av 5
 

Kontakt oss

Grimstad misjonskirke
Grooseveien 36
4876 Grimstad

992 26 889

 

Bank: 2801 39 58000

Org. nr. 971 327 669

Powered by Cornerstone