Nyheter

Varmere kirkekaffe
Varmere kirkekaffe
Vi ønsker å være en inkluderende menighet. Det er vi i stor grad, men vi ønsker at det skal prege oss enda mer! Norge har en introvert kultur. De fleste tar ikke kontakt når vi ser noen som er nye. For at inkludering skal skje trenger en at flere deler på ansvaret, og en kan faktisk lære å bli god på dette- selv i voksen alder! Bli med på fire digitale kvelder med kurset: Varmere kirkekaffe! Påmeldingskjema finner du i artikkelen.
Les mer
Gudstjeneste søndag 16.januar
Gudstjeneste søndag 16.januar
I søndagens gudstjeneste har vi lov å være 200 personer i salen. Vi må registrere alle som er til stede. Du kan bruke QR-kode ved oppmøte eller bruke lenke til påmelding som du finner i artikkelen. Det er dessverre ikke opplegg for barn og unge denne søndagen, men det er laget et opplegg for tro på hjemmebane som du finner vedlagt. Bruk gjerne dette! Gudstjenesten streames også på Facebook.
Les mer
Månedens bønnefokus januar
Månedens bønnefokus januar
Hver måned har vi et bønnefokus. I januar 2022 ber vi for kirkesamfunnet vårt, Misjonskirken Norge. Les mer for å se hvilke konkrete bønneemner det innebærer. Torsdag er for øvrig bønnens dag i Misjonskirka med Morgenbønn kl.9 og Kveldsbønn kl.19.30. Velkommen til disse, og har du ikke mulighet oppfordrer vi til å sette av tid til bønn spesielt denne dagen.
Les mer
1 - 3 av 3
 

Kontakt oss

Grimstad misjonskirke
Grooseveien 36
4876 Grimstad

992 26 889

 

Bank: 2801 39 58000

Org. nr. 971 327 669

Powered by Cornerstone