På denne siden vil du finne informasjon om:

- 45 +

- Formiddagstreff

- Cafè Foajè

- Team Kranken

45 +

45+ er et tilbud til deg som er midt livet.

Fire fredager i året samles vi til spennende temaer, et godt måltid, konserter mm, og ikke minst tid til en god prat.

45 +

Kontakt 45+

Elin Valborgland
E-post: elinevalborgland@gmail.com

Formiddagstreff

Formiddagstreff er for deg som som har fri på formiddagen.

Formiddagstreff har samlinger en gang i måneden. Treffene er første torsdag i måneden bortsett fra januar og august, da er treffet andre torsdag i måneden og i juli er det sommerfri. På treffene er det alltid bevertning, og i den forbindelse er det tid til "en god drøs" ved bordene. På hver samling er det en liten gratisutlodning og deretter kollekt. Av og til leses en god historie eller et dikt. Talere, sangere og deltagere kommer fra vår og andre menigheter. Fremmøte kan variere fra ca 35 til ca 55 personer. Trenger du skyss til Formiddagstreff, ring Jens på telefon: 92402843.

Jens Gunstveit
E-post: jgunst@online.no

Café Foajé

Café Foajé er mandagskvelder ca en gang i mnd for jenter og damer i foajeen vår. Her er det kaffe, te og ærlige historier om tro og liv - fra helt vanlige jenter og damer. Ofte er det også noen som synger et par sanger. Inviter gjerne med deg naboer, venninner eller kolleger!

Heidi Gellein
Epost: heidi.gellein@gmail.com

Team Kranken

Team Kranken er Misjonskirkens sykkelgruppe.

Om vinteren møtes vi på spinning på Eddiken treningssenter, torsdager klokka 19.30.

Kontakt Team Kranken

Tore Larsen