Grimstad misjonskirke har alltid hatt stort fokus på barn og unge.
Her finner du informasjon om de ulike tilbudene vi har for barn.

Anne Kjersti Dahl Myre
Barne- og familiearbeider
E-post: anne.kjersti@grimstadmisjonskirke.no

Barnekirka og B-Tweens

Barnekirka og B-Tweens

Barnekirka er Grimstad misjonskirkes søndagsskole.

Barnekirka har samlinger parallelt med gudstjenesten søndag formidddag. Barna er med på første del av gudstjenesten i kirkesalen og fortsetter sine samlinger i 3.etg. Skattekista og en fast kjenningsmelodi er stikkord for når barna skal gå opp.

Barnekirka er delt inn i fire grupper.
De minste barna, Småttingene (fra 0 til 2 1/2 år), samles i et eget rom i tilknytning til kirkesalen. Her er det leker tilgjengelig for barna mens de voksne kan få med seg gudstjenesten.
Barna som er fra 3 til 6 år og  6 - 9 år har samlinger i 3. etg., med andakt, sang, lek og aktiviteter. I disse samlingene brukes bl.a. undervisningsopplegget Sprell Levende fra Norsk søndagsskoleforbund.

B-Tweens er for 4.-7. trinn. Her har vi to ulike typer samlinger

Barnekirka og B-Tweens

FOKUS - Her følger vi undervisningsopplegget "Aldri Alene" med andakt, smågrupper, lek og aktiviteter.

AKTIV - I disse samlingene er det lagt opp til mye lek og aktiviteter for å bli kjent og bygge relasjoner. Vi bruker ballbinge, gymsal og kafeen i 3.etg..

HITS - He is the Saviour

HITS er en sang- og dansegruppe for jenter og gutter i alderen 8 -13år.

Liker du å synge og danse for Jesus, er dette plassen for deg.

Vi øver annen hver torsdag i oddetallsuker fra kl.17.00-18.30.
Du kan begynne i HITS det året du fyller 8 år. Vi har inntak i august/september og januar.

Ta gjerne kontakt på tlf eller mail hvis dette er noe for deg.

Ingeborg Larsen

E-post: ingeborglarsen@live.no

Nina Skaregrøm Eskedal

E-post: neskedal@gmail.com

Speideren

MSK speiderene har som motto "Speidere for Kristus og menigheten". Speiderne er en del av Grimstad misjonskirkes barne- og ungdomstilbud.

Speidergruppen har mer enn 80 speidere, og er dermed den desidert største speidergruppa i Grimstad. Vi driver et tradisjonelt speiderarbeid med en klar fokus på det kristne budskapet.

Speiderene hos oss er fra 8 år og oppover, og vi har følgende inndeling:

Småspeider: fra 2. til 4.klasse
Storspeider: 10 år (5. klasse) til 16 år                                                                                                                                                                                        Roverne:  16 år - 25 år                                                                                                                                                                                                              Leder: 25 år og oppover

Vi har alle møtene på tirsdager kl. 17.30. Småspeiderene har stort sett alle sine møter ute og storspeideren har varierte møter.

Småspeiderne slutter kl 18.45 og storspeideren slutter vanligvis sine speidermøter kl. 19.

Andre plattformer:

Få oppdateringer, informasjon og annet gøy på våre sosiale plattformer:

Nettsidehttp://www.1grimstadmsk.no

Facebook: https://www.facebook.com/1Grimstad-MSK-320444048409339/

Kontakt Speideren

Gruppeleder Roy Slettene

E-post: royslett@online.no

Utleie av Bjørkos leirsted
Kontakt Jon Tønnesen mob. 41333870 for informasjon og bestilling.
Utleie av kanoer
Kontakt Roy Slettene 99153312 for informasjon og bestilling.

Vennekveld (har dessverre koronastengt)

Grunnet smittevernshensyn ifbm Covid-19, har vi dessverre sett oss nødt til ikke å arrangere Vennekveld inntil videre. Åpning vil bli først når det kommer nye smittevernregler som gjør det mulig å gjennomføre Vennekveld på en forsvarlig og god måte. Dette er svært beklagelig, men dessverre slik det må bli slik situasjonen er nå.

Vennekveldene arrangeres annenhver lørdag fra kl. 17.30-19.30, og er et tilbud til barn fra 3. – 7. klasse. Vi starter kveldene våre med en samling der vi synger litt, har litt konkurranser, en andakt og bønn. Dette varer ca en halv time, og de barna som ønsker det er aktive bidragsytere i samlingen. Deretter vil det bli en enkel kiosk, leker, spill og musikk. Vi har fokus på å skape et sosialt miljø som alle kan delta i, og der også Jesus er med. Vi holder til i ungdomssalen og kafeen i 3. etasje. Ønsker du å vite mer, eller lurer du på noe, er det bare å ta kontakt!

Lena Skaregrøm tlf 975 14 598

Åshild S. Eide tlf 480 29 379