Grimstad misjonskirke har alltid hatt stort fokus på barn og unge.
Her finner du informasjon om de ulike tilbudene vi har for barn.

Anne Kjersti Dahl Myre
Barne- og familiearbeider
E-post: anne.kjersti@grimstadmisjonskirke.no

Barnekirken og B-Tweens

Barnekirken er Grimstad misjonskirkes søndagsskole.

Barnekirken har samlinger parallelt med gudstjenesten søndag formidddag. Barna er med på første del av gudstjenesten i kirkesalen og fortsetter sine samlinger i 3.etg. Skattekista og en fast kjenningsmelodi er stikkord for når barna skal gå opp.

Barnekirken er delt inn i fire grupper.
De minste barna, Småttingene (fra 0 til 2 1/2 år), samles i et eget rom i tilknytning til kirkesalen. Her er det leker tilgjengelig for barna mens de voksne kan få med seg gudstjenesten.
Barna som er fra 3 til 6 år og  6 - 10 år har samlinger i 3. etg., med andakt, sang, lek og aktiviteter. I disse samlingene brukes undervisningsopplegget Sprell Levende fra Norsk søndagsskoleforbund.

B-Tweens er for 5.klasse og oppover. Her har vi tre ulike typer samlinger

Barnekirken og B-Tweens

FOKUS - Her følger vi undervisningsopplegget "Viggo for Tweens 2" med andakt, samtalegruppe, lek og aktiviteter.

AKTIV - Vi er i gymsalen til Drottningborg ungdomsskole, der vi har mye aktiviteter og en liten andakt.

SAMMEN - Vi er sammen med 1.-4. klasse gruppa. Disse søndagene kan de som ønsker fra B-tweens være med å ha ansvar for ulike deler av samlingen (Møteleder, sang, teknisk, andakt/drama, lek/konkurranse og møtevert). Etter samlingen blir det aktivitetsgrupper før vi avslutter med kafè.

Kontakt Barnekirken

Anne Kjersti Dahl Myre
anne.kjersti@grimstadmisjonskirke.no

Barnekirken:

• Småttingene (0 - 2 1/2 år)
  • 3 - 6 år (fra det halvåret en fyller tre og fram til skolestart)
  • 6 - 10 år (1 - 4.klasse)
  • B - Tweens (5.klasse og oppover)

Jubaluba

Jubaluba er barnekoret i Misjonskirken

Vi har øvelse annenhver torsdag kl.17-17.45, i 3.etg .
Vi øver i oddetallsuker og følger skoleruta.

Koret er for gutter og jenter fra 3/4-8 år.
Barn som er modne og klare for det kan starte etter de har fylt tre år. Dette må foreldrene se an.

Alle barn er hjertelig velkommen!

Lena Moholt

E-post: frumoholt@gmail.com

HITS - He is the Saviour

HITS er en sang- og dansegruppe for jenter og gutter i alderen 8 -13år.

Liker du å synge og danse for Jesus, er dette plassen for deg.

Vi øver annen hver torsdag i oddetallsuker fra kl.17.00-18.30.
Du kan begynne i HITS det året du fyller 8 år. Vi har inntak i august/september og januar.

Ta gjerne kontakt på tlf eller mail hvis dette er noe for deg.

Ingeborg Larsen

E-post: ingeborglarsen@live.no

Nina Skaregrøm Eskedal

E-post: neskedal@gmail.com

Speideren

MSK speiderene har som motto "Speidere for Kristus og menigheten". Speiderne er en del av Grimstad misjonskirkes barne- og ungdomstilbud.

Speidergruppen har mer enn 100 speidere, og er dermed den desidert største speidergruppa i Grimstad. Vi driver et tradisjonelt speiderarbeid med en klar fokus på det kristne budskapet.

Speiderene hos oss er fra 8 år og oppover, og vi har følgende inndeling:

Småspeider: fra 2. til 4.klasse
Storspeider: 10 år og oppover (5.klasse)
Leder: fra 17 år

Vi har alle møtene på tirsdager kl. 17.30. Småspeiderene har stort sett alle sine møter ute, og har sitt eget leirsted i skogen ved Rosholtkjenna.

Småspeiderne slutter kl 18.45 og storspeideren slutter vanligvis sine speidermøter kl. 19.

Kontakt Speideren

Gruppeleder Roy Slettene

E-post: royslett@online.no

Utleie av Bjørkos leirsted
Kontakt Jon Tønnesen mob. 41333870 for informasjon og bestilling.
Utleie av kanoer
Kontakt Roy Slettene 99153312 for informasjon og bestilling.

Vennekveld

Vennekveldene arrangeres annenhver lørdag fra kl. 17.30-19.30, og er et tilbud til barn fra 3. – 7. klasse. Vi starter kveldene våre med en samling der vi synger litt, har litt konkurranser, en andakt og bønn. Dette varer ca en halv time, og de barna som ønsker det er aktive bidragsytere i samlingen. Deretter vil det bli en enkel kiosk, leker, spill og musikk. Vi har fokus på å skape et sosialt miljø som alle kan delta i, og der også Jesus er med. Vi holder til i ungdomssalen og kafeen i 3. etasje. Ønsker du å vite mer, eller lurer du på noe, er det bare å ta kontakt!

Lena Skaregrøm tlf 975 14 598

Åshild S. Eide tlf 480 29 379

Nina S. Eskedal tlf 900 14 157

Småbarnstreff

Småbarnstreff er hver onsdag for deg som er hjemme med baby eller barn i barnehagealder. Vi leker, prater, har en liten sangstund og spiser medbrakt nistepakke sammen. Åpningstiden er kl. 10-12.30, men du kan komme og gå når det passer den lille/de små. Den første timen er det lek og sosialt samvær, sangstunden er ca. kl. 11 og lunsjen er deretter. Vi holder til i 3.etasje, og vi har heis til barnevogner. Besteforeldre, tanter, onkler og venninner er også velkommen med barnebarn eller lånte barn. Dette er et hyggelig, sosialt treffsted for både de voksne og barna. Velkommen!

Grace Torsøe Johansen
Epost: grace@grimstadmisjonskirke.no