Ungdom/ Unge voksne

På denne siden vil du kunne lese om:

- Power Station

- Konfirmanter

- Speideren

- TouchPoint

Velkommen til Power Station

Ungdom/ Unge voksne

Power Station skal være et inkluderende fellesskap hvor ungdommer får møte Jesus, vokse i troa på han, og får oppleve gleden ved å være til velsignelse for andre mennesker.

Hvem er vi?
Power Station er ungdomsarbeidet i misjonskirken. Alle fra 8.klasse og oppover er velkomne. Vi samles onsdager fra 19:30. Da er det møte med lovsang, tale og forbønn. Etterpå er det cafe med byens beste milkshake og diverse aktiviteter.

Team
Vi har forskjellige kaféteam som bidrar hver sin onsdag, ca 1 gang i måneden. Vil du være med i et team? Ta kontakt med Silje Metveit!

I tillegg til disse teamene har vi et lovsangsteam og teknikerteam. Ta kontakt for deltakelse.

Styret

Styret i Power Station for 2018 er: Silje Metveit (hovedleder), Odd Arild Berge (pastor),  Nicole Syvertsen (ungdomsarbeider), Einar Bondevik, Kristoffer Gullhav, Amalie Møretrø og Magnus Gellein.

Sosiale medier
Følg med på vår facebook side for informasjon, oppdateringer og nyheter: https://www.facebook.com/powerstationgrimstad
eller instagram: @powerstationinsta og snapchat: powerstationmk

Kontakt Power Station

Silje Metveit
E-post: silje.metveit@hotmail.com

Konfirmanter

Konfirmantundervisning

Å konfirmere betyr å bekrefte. I Misjonskirka legger vi til rette undervisningen slik at konfirmantene skal få et best mulig utgangspunkt for å ta et bevisst valg om tro, og bekrefte om de ønsker å følge Jesus. Samtidig legger vi stor vekt på det sosiale og at konfirmantene skal ha det gøy og bli godt kjent med hverandre. To ord som går igjen fra tidligere konfirmanter om undervisningen er "gøy" og "lærerikt".

Temaene i undervisningen vil være grunnleggende sider ved den kristne tro. Bibelen, Gud, Jesus og Den Hellige Ånd er noe konfirmantene vil bli bedre kjent med, i tillegg til temaer de unge kjenner igjen fra sin hverdag som Påvirkning, Sex og kjæresterier, Urettferdighet osv.

I løpet av året har vi også en tur sammen med Power Station, menighetens ungdomsarbeid. Vi ønsker at konfirmantene skal finne sin plass i det større fellesskapet i ungdomsmiljøet og har en nær link til Power Station.
I tillegg har vi et par sosialkvelder med bl.a bowling og pizza, vi besøker Ansgarskolen og er med på Aksjon Flyktning sammen med konfirmanter fra Den norske kirke.

Fra 2016 har vi reist på tur til Romania for å besøke en menighet der nede, og se og oppleve fattigdom og utfordringer vi sjelden opplever i Norge. Dette vil vi fortsette med også i årene som kommer. Denne turen er i vinterferien, dvs uke 8.

Siste helga i april er det konfirmasjon og avslutning av undervisningen. For 2019 er konfirmasjonsdagen 28.april.

Kontakt konfirmantarbeid

Odd Arild Berge

E-post: oddarild@grimstadmisjonskirke.no

Speideren

MSK speiderene har som motto "Speidere for Kristus og menigheten". Speiderne er en del av Grimstad misjonskirkes barne- og ungdomstilbud.

Speidergruppen har mer enn 100 speidere, og er dermed den desidert største speidergruppa i Grimstad. Vi driver et tradisjonelt speiderarbeid med en klar fokus på det kristne budskapet.

Speiderene hos oss er fra 8 år og oppover, og vi har følgende inndeling:

Småspeider: fra 2. til 4.klasse
Storspeider: 10 år og oppover (5.klasse)
Leder: fra 17 år

Vi har alle møtene på tirsdager kl. 17.30. Småspeiderene har stort sett alle sine møter ute, og har sitt eget leirsted i skogen ved Rosholtkjenna.

Småspeiderne slutter kl 18.45 og storspeideren slutter vanligvis sine speidermøter kl. 19.

Kontakt Speideren

Gruppeleder Roy Slettene

E-post: royslett@online.no

Utleie av Bjørkos leirsted
Kontakt Jon Tønnesen mob. 41333870 for informasjon og bestilling.
Utleie av kanoer
Kontakt Roy Slettene 99153312 for informasjon og bestilling.

Touchpoint

Touchpoint er et arbeid blant studenter og unge voksne.
Touchpoint

Vi ønsker å skape en «kom og se»-opplevelse som engasjerer folk, bygger tillit og leder mennesker til Gud.

Møtene våre varer rundt 60-75 minutter, inneholder moderne lovsang, taler med relevant budskap, og det er alltid gratis kafé etter møtene.
I tillegg til møtene ønsker vi at alle skal finne seg til rette i en connect-gruppe og en tjeneste.

Touchpoint finnes flere steder i landet, også i Grimstad under navnet Touchpoint Aust-Agder. Toucpoints visjon er å nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Jesus.

Touchpoint Aust-Agder har møter annen hver mandag kl 19.30 her i Grimstad misjonskirke.

For mer informasjon, sjekk ut touchpoint.no eller Facebooken vår.