Gudstjeneste

Gudstjenesten er menighetens storsamling, og vi ønsker at den skal være et møte mellom himmel og jord, mellom ditt liv og den levende Gud. Vi sier at gudstjenesten skal være Gud til ære og oss til gavn. Vi samles til lovsang, forkynnelse, bønn og fellesskap.
There is translation to English available in our Sunday morning services.
For barna har vi Barnekirke(3-5 år og 1.-3.klasse), BTweens (4.-7.klasse) og Galleriet (ungdomsskolen), samt et småbarnsrom i tilknytning til kirkesalen for de under 3 år.

Enkelte søndager har vi familiegudstjeneste. Disse er ikke bare for familier, men for hele menighetsfamilien samlet. Barna er aktive og deltar mye i disse gudstjenestene som ofte inneholder sang, dans, drama, andakt, lek og konkurranser.

Pga restriksjoner ifbm Covid-19 vil gudstjenestene våre unnvike fra normalen. F.eks er ikke kaffebaren åpen, det er ikke kirkekaffe, barna går direkte til barnekirke, og det er påmelding til gudstjenesten pga maksantall. Endringer vil skje fortløpende i takt med pandemien og restriksjoner som medfølger. Følg med på nyheter på forsiden eller Facebooksiden vår for de siste oppdateringene.

Velkommen!

Gudstjeneste

Kontakt

Knut Moholt

Tlf: 971 11 519
E-post: knut@grimstadmisjonskirke.no

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

 

Kontakt oss

Grimstad misjonskirke
Grooseveien 36
4876 Grimstad

992 26 889

 

Bank: 2801 39 58000

Org. nr. 971 327 669

Powered by Cornerstone