07.04.2021
Konfirmant 2022?
Vanligvis nærmer vi oss tida for konfirmasjoner, og kanskje du begynner å tenke på din konfirmasjon neste år? Torsdag 3.juni kl 18 er det infomøte om vår konfirmasjonsundervisning. Den er litt annerledes enn andres, og vi har i tillegg gjort en stor endring for det kommende året.

Vi jobber stadig med å forbedre våre tilbud, ikke minst til ungdommer. Hovedårsaken til det er at vårt hovedmål for barne- og ungdomsarbeidet er at våre barn og unge skal få en levende og mobil tro som tåler hele livet. Dessverre ser og opplever vi at mange forlater både tro og menighet etter konfirmasjonsalderen, og den utviklingen ønsker vi å endre!

De siste par årene har vi utviklet noe som heter Lærlingplassen, det er på en måte en utvidet konfirmantundervisning som strekker seg fra 8.-10.klasse. Selve konfirmasjonundervisningen er fremdeles det året de går i 9.klasse.

Konfirmasjon på høsten

I 2020 og 2021 har vi vært nødt til å utsette konfirmasjonsdagen fra våren til høsten. Det ser vi flere positive sider ved, og vi har derfor valgt å flytte konfirmasjonsdagen til høsten på permanent basis. Den blir nå siste lørdagen i august, i 2022 er dette 27.august

Torsdag 3.juni kl 18 blir det informasjonsmøte for ungdommer og foresatte om Lærlingplassen hvor du får høre mer om opplegget vårt og får vite alt du trenger å vite om det å være konfirmant i Grimstad misjonskirke. Velkommen!