22.06.2021
God sommer!
Vi har nå gått inn i en liten sommerdvale i menigheten. Rasteplassen holder åpent hver tirsdag, ellers er det stille og rolig. Vi starter opp igjen med delekveld 8.august kl.19.30. Hver søndag gjennom sommeren legges det ut en liten andakt på våre Facebook-sider, og ellers kan vi anbefale vårt arkiv av taler som du kan se eller høre i løpet av sommeren. Vi ønsker deg en god sommer med god hvile og god lading!

Facebooksidene våre blir det hver søndag lagt ut en ny andakt.

YouTube-kanalen vår finner du mange taler fra det siste året på video, mens du her kan høre mange taler fra arkivet vårt. Du finner også mange som podkast der du lytter til disse.

Vi ønsker alle våre medlemmer, frivillige medarbeidere, tilhengere og alle andre en god sommer fylt med gode opplevelser og god hvile!