23.11.2021
Advent i Misjonskirka
Advent er over oss igjen! Advent betyr Herrens komme. Vi teller ned til å feire Jesu fødsel, men vi venter også på at Jesus skal komme igjen. Og mens vi venter opplever vi at Jesus kommer oss i møte i livet her og nå. Vi ønsker som tidligere år å ha et fokus i advent utover oss selv, gaver og julemas. Ikke alle gleder seg til jul, og ikke alle klarer å leve opp til forventningene som det oppleves at er knyttet til julen. Det vil vi ta på alvor.

Hvis du har utfordringer knyttet til jula, om det dreier seg om julegaver eller julefeiring, kan du lese her

Advent i Misjonskirka

I løpet av advent vil vi ta del i Hjerte te hjertes julegaveaksjon. Vi og flere andre steder i byen fins det adventstrær med røde hjerter hengende. Disse hjertene inneholder julegaveønsker som vi kan oppfylle. Ta med deg et hjerte, kjøp ønsket som står på og lever pakken igjen med hjertet på. Da gleder du et menneske med noe de har ønsket seg! Gavene kan leveres hos oss i kirka, og også på Odden, Riips, Husflidstua og flere andre steder i Grimstad.

I gudstjenestene våre skal vi ha en taleserie hvor vi ser på lignelsen om Den barmhjertige samaritan fra Lukas 10.

1.søndag i advent, 28.nov: Dagfinn Høybråten taler om Den ene
Barnekirke, BTweens Aktiv og Galleriet
Åpen kaffebar før gudstjenesten og kirkekaffe etterpå

2.søndag i advent, 5.desember: Odd Arild Berge taler om De andre
Barnekirke, BTweens Fokus og Galleriet
Åpen kaffebar før gudstjenesten og kirkekaffe etterpå

Advent i Misjonskirka

3.søndag i advent, 12.desember kl.16: Vi synger jula inn!
Mange av menighetens sangere, musikere og dansere synger jula inn for og med oss. Dette vil du ikke gå glipp av!
Kaffebaren er åpen før og etter

4.søndag i advent, 19.desember: Knut Moholt taler om Den tredje
Nattverd